Ce pot face cu mobila bunicii

Bunica ti-a lasat mostenire o casa care este plina de vechituri? Vrei sa o reamenajezi pentru a o inchiria unui client? Dar ce pot face cu mobila bunicii? Suna acum la numarul de telefon 0729 661 611 si te vom scapa, in cel mai scurt timp, de tot mobilierul. Indiferent de volum! Iti stam la dispozitie cu un serviciu complet, al carui pret se va stabili in functie de numarul de obiecte, de distanta, de volum, de timpi (de stationare, de transport). Un operator iti va sta la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20, cu toate informatiile pe care doresti sa le afli. Oferim servicii transport mobila de calitate.

Ce pot face cu mobila bunicii dupa ce se s-a mutat

Ce pot face cu mobila bunicii?

Ce pot face cu mobila bunicii?

Dupa o viata petrecuta in Bucuresti, bunica ta a decis sa se mute la tara? A trecut pe numele tau casa si te-ai ales cu foarte, foarte multe vechituri? Ce pot face cu mobila bunicii? Stai linistit! Societatea noastra te va ajuta sa scapi de toate piesele uzate si deteriorate. Iti vom pune la dispozitie utilitare de diverse capacitati (3.5 tone, 4.5 tone, „platforma”, etc.), manipulatori cu experienta si personal pentru demontare. Apoi, la cerere, vom transporta toate elementele la groapa de gunoi. Vei beneficia de un serviciu complet, iar tu nu va trebui sa faci nimic. Iar pretul il vom stabili impreuna cu tine dupa ce ne vei preciza ce volum ai de aruncat si zona in care locuiesti. Solutii gasesti si aici!

Te-ai gandit mai bine si nu vrei sa arunci piesele la groapa de gunoi? Pai si atunci ce pot face cu mobila bunicii? O poti muta in alta parte. Ai un depozit in provincie? Este perfect! Noi vom muta mobila veche in locatia precizata de tine. Iti vom asigura mijloc de transport si personal, iar pretul se va stabili in functie de numarul de kilometri si de cate persoane ai nevoie. Iti garantam ca mobila bunicii tale va ajunge in deplina siguranta la destinatie pentru ca o vom securiza, pe durata relocarii, cu echipamentele speciale de protectie (chingi, curele, folii cu bule, etc.). Indiferent daca vrei sa arunci mobila la groapa de gunoi sau vrei sa o muti in alta parte, firma noastra va raspunde pozitiv solicitarii tale.

Ce pot face cu mobila bunicii? Vreau sa scap de ea la un pret mic! Nici o problema! Societatea noastra iti va pune la dispozitie un serviciu partial. Ceea ce inseamna ca vei beneficia de inchirierea mijlocului de transport necesar cu sofer, insa te vei putea baza pe ajutorul manipulatorilor si al demontatorilor. Asa ca ultimele doua operatiuni revin in grija ta. Iar daca nu vei avea un prieten sau ruda care sa te ajute iti va fi aproape imposibil sa te descurci de unul singur. Asa ca recomandat este sa lasi in grija firmei noastre tot procesul de mutare de mobila care apartine bunicii tale.

In final, dorim sa iti precizam ca vom evacua din casa bunicii tale si alte obiecte de care nu mai ai nevoie, nu doar mobila. Te vom scapa de absolut orice element care nu iti mai este folositor. Actionam in orice zona din Bucuresti si din Ilfov si oferim servicii mutari mobila, cu plecare din Capitala catre orice destinatie.