Mutare pat

Mutare pat din dormitor catre alt dormitor. Mutare orice obiect de mobilier cu duba si muncitori pentru manipulare. Asiguram servicii de transport mobila in orice zona din Bucuresti. Solicitati preturi la 0729 661 611.

Mutare pat Bucuresti

Mutare pat

Mutare pat

Mutare pat Bucuresti cu autoutilitara de 3,5 tone si echipa. Serviciu de mutare orice fel de biblioteca din orice casa. Relocare masina de spalat sau dormeza, cu ridicare de la palier. Echipa este formata din 2 manipulatori care manipuleaza corpurile. Ne puteti intreba costurile la telefon, pretul se obtine in functie de numarul cutiilor. Carat canapele orice zona de la o locatie la alta cu van Opel. Mutare pat cu platforma si manipulatori pentru descarcare. Ne gasiti la casa chemata.

Mutare pat si covorul din apartamentul unde o aveti. Echipa oferita va manipula cu grija mobila pentru a nu o distruge. Va fi incarcata in utilitara pentru mutat. Ajunsi la noua casa, baietii vor lasa mobila si o vor duce pana la locul unde se afla locuinta dumneavoastra.  Apelurile pentru dus aragaz se fac cu 24 h inainte.

Mutare pat, acces pe orice straduta. Puteti intreba oricand transporturile mele, ori si atunci cand innoiti mobila de bucatarie la domiciliu de la Ikeea. Va putem debarasa mobilierul vechi in momentul cand ati comandat alta. Echipa noastra va scapa de mobila veche si de alte vechituri uzate. Poate   de cutie, patura sau radio, chiar si continutul din boxa daca aveti nevoie. Oferim duba in orice cartier, oricand. Mutare marfuri in capitala pentru firma care se urneste, oricare ar fi volumul de obiecte, noi ducem.

Mutare pat, scaune, birouri, oricum este nevoie. Echipa mea poate fi adunata din 2-3 manipulatori sau putem aduce mai multe echipe, pentru o reasezare iute. Va putem asigura in caz de nevoie, un mester care se asigura de demontare. Este nevoie de un specialist pt a ramane dulapul intact. Urneste mobilierul cu noi si iti propunem un transport ieftin.

Mutare pat cu oameni pentru urcare gata in numar suficient, masinile mele sunt exclusiv pentru transport marfa. Avem orar lejer, de la 7 dimineata  la 18 noaptea, de sambata pana luni. Comenzile se pot face si in aceeasi zi. Pret transport marfa Bucuresti apreciat. Putem avea preturi necesare pt orice stramutare. Costul se fixeaza in functie de numarul de paturi relocate, daca se cere personal, blocul unde se afla corpurile. Solicita pret pentru deplasare mobilier  la 0729661611. Noi suntem alegerea pentru relocare marfa  oriunde in Bucuresti.